Tilauksesta tehty lahja

Isä ilahtuu kalsareista

Erityislaatuisia lahjoja Suomessa valmistava Me We toi isänpäivän lahjaideaksi laadukkaat designalushousut, jotka kustomoidaan saajalleen ikiomiksi.

Alusvaatteet on tuttu juttu isäpäivän lahjapaketissa, onhan se fiksu ja käytännöllinen ajatus. Nyt oivasta ideasta tehdään täydellinen lahja kruunaamalla se kotimaisuudella, hauskuudella ja henkilökohtaisuudella.

Yksilöllisiksi kustomoitavat Me We Lahjabokserit ovat uusinta uutta, mutta idea on jo toimivaksi todettu. Innostuneet puolisot ovat tilanneet keväästä alkaen naisilleen omin viestein koristettuja hipsterihousuja, ja asiakaskyselyn tulokset kertovat, että 97 % näistä lahjapaketin saaneista naisista rakastaa henkilökohtaisia pöksyjään.

Lahjan yksilöiväksi viestiksi voi siis teettää mitä tahansa nostavaa tai imartelevaa, kuten Super-Pertti (korvaa 'Pertti' saajan nimellä), Disko-Faija, Rokki-Ukki, Teräs-Vaari, Paavo-Pappa tai ihan vaan Ihana Isi. Lahjaviestiksi voi kirjailuttaa myös isän hellyttelyn tai vaikka perheen keskinäiseen huuleen pohjaavan kutsumanimen.

Me We yhdistää tehdastuotannon ja käsityöläisyyden

Tämä arkea ilahduttava lahjatuote on ommeltu Kangasalla, 90-vuotiaan Tam-Silk Oy:n taitavissa käsissä, ja lahjan yksilöivän painotyön tekevät Me We:n omistajat itse Helsingissä. Alushousut ovat pehmeää bambuviskoosia ja myrkyttömiä, Öko-Tex 100 -standardin mukaisista materiaaleista valmistettu.

Me We® suunnittelee ja tuottaa lahjoja kaikille vauvasta vaariin. Niiden taika on viestin sisällön ja komean muotoilun sekä laadukkaan käyttötuotteen yhdistelmässä. Rakkausviestisi painetaan yksilölliseksi lahjaksi käsityönä vasta sitten, kun olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Osta täältä!

Isänpäivä, 8. marraskuuta lähestyy hurjaa vauhtia: Otamme tilauksia vastaan 4.11.2015 puoleen päivään saakka. Sinä keskiviikkona teemme kustomointityön lennossa ja toimitamme tilaukset vielä saman päivän postiin. Lahja saapuu perille kivassa postituspussissa, silkkipaperiin käärittynä ja vaikka suoraan lahjansaajan postilaatikkoon.

Tilausosoite: www.mewe.fi

Myös työhuoneemme on avoinna Helsingin Kalliossa ennen isänpäivää. Tarkista aukioloajat Facebookista (www.facebook.com/mewe.fi) ja tule ostoksille osoitteeseen Vaasankatu 10, Helsinki.

Tervetuloa!